måndag 29 november 2010

Marocko

Blev en snabb bokning till Taghazout Marocko.
Gillar man åka trång länsbuss ska man boka Norwegian.


Afrikas renar lite stummare att frontalkrocka med.


Första surfet blev vid Boliers. Skön våg blev. Som vanligt för ivrig att komma i vattnet så dåligt med bra surfpix.Crew Surfharen bestående av Dua(den brunaste av oss alla) Mats( mannen som ser mest surf ut av oss alla) Stefan(Han som har dom i särklass snyggaste badbrallsen som ger honom en rysk touch) Ulle(Reseledaren som här håller sig lite i skymundan)


Kanske ser trevligt ut men detta kan vara Afrikas mest flugtäta hamn, men Ulle ser ut trivas.Immesouane, vid bra swell ska det bryta en enormt lång höger in i denna vik.Yoga session i solnedgången


Gubben med polerad panna är Chris som hade hand om husen med lägenheter vi bodde i. En irländare som tröttnat på att sköta 300 kor och hamnade här i stället och jobbar nu mer än vad gjorde som bonde.

Maten här släppte vi hoppet på ganska tidigt. Men så bjöd Chris på middag och allt såg sanslöst bra ut men så stoppa man denna enorma buffé i munnen och man tappa allt hopp om mat med smak i detta land.

Sjukt kul dock att kocken stod och skrek ut att han lagat maten gärna tog emot en highfive titt som tätt.


Serverades en hel del te på middagen, Stefan pallade inte trycket och dunade in.


Då alkohol inte serveras så blev det mest te kvällar, här inne i Agadir.


Sidi Kaouki, fick några roliga timmars surf i änden på denna strand.


Det var ett jäkla tjat om att dom ville ha upp oss på Kamelryggen. Men när Mats väl hittat fordonet han ville köra kunde dom inte hitta nyckeln.Lånar ut kameran till en person jag inte vill nämna vid namn. Som lovar att ta lite sköna bilder. Detta är vad han åstadkom på 3h, men killen var ju på semester så man kan inte ställa för höga krav.2 av byns lokalvårdare på väg mot sin favorit sophög för att äta sig mätta och hålla byn ren.


Ingången till vår lägenhet.


Ingången kanske såg lite budget ut men som ni ser har dom lagt pengar på ett helkaklat sovrum istället.


Reseledaren var lite ivrig på bättre vågor hela tiden så han fick titel surfharen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar