onsdag 27 januari 2010

Zermatt

Första åkdagen i Zermatt innehöll mycket flatljus och en stressad fotograf som mådde dåligt över att en av två åkdagar i Zermatt var borta. Stack åndå upp och kollade läget på berget inför morgon dagen. Började mindre bra då solen tittade fram lite på Matterhorn när vi stiger ur gondolen. Fotograf Mikael Pilstrand blir till sig av denna ljusglimt och går ur liften och glömmer att man ska ta av skidorna. Mannen i fråga kommer fram till mig och Jon och undrar frågande vart hans skidor är, tog inte ni dom? Jon frågar Pilbågen om han brukar köra med telepati.
Vi sticker och tar ett åk medans herr fotograf får hänga med liftwaffe och vänta på skidorna.

När vi kommer tillbaka har han insett att han i det stressade ögonblicket skyllt på två oskyldiga medmänniskor och ber om ursäkt.

Karman slår dock tillbaka på Pilbågen då han under dagen kör två sköna vurpor utan skidor och skyller allt på hala Salomon pjäxor.

Släkt besökRelaxaKäkade middag på Heimberg, läckert ställe men inte jätte imponerad av maten. Ingen meny så deras idé var överrasking.
Första överraskningen var kaninlever med morotssoppa. Hade varit en bra överrasking om lilla kaninenslever varit genom stekt. Sen ramla det in en biffstroganof till huvudrätt som var helt ok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar